POP UP STORE NAD WISŁĄ! MIAPKA DESIGN W KLUBOKAWIARNI GRUNT I WODA!

Opublikowany

W najbliższą niedzielę nad Wisłą pojawi się wyjątkowy Pop Up Store młodych polskich marek: Miapka Design i Nocne Dobra.

Ostatnie dni lata to idealny czas, żeby pomyśleć o uzupełnieniu i odświeżeniu szafy naszych dzieci przed nadchodzącą jesienią. Idea pop up store'ów czyli tymczasowych sklepów, które otwierają się w danym miejscu na określony czas, cieszy się coraz większym powodzeniem wśród klientów, którzy trafiają na sklep w miejscu gdzie akurat spędzają czas a dodatkowo mogą liczyć na specjalne rabaty.

28 sierpnia w klubokawiarni Grunt i Woda zostanie zaprezentowana kolekcja dla najmłodszych marki Miapka Design. Będzie to idealna okazja, żeby kupić wyjątkowe ubranka, w tym opatentowaną kurteczkę z krokiem, która zapewni dziecku wygodę a rodzicom komfort ubierania pociechy. Tuż obok nocne dobra zaprezentują swoje najwyższej jakości pościele, poszewki, narzuty i piżamy dla całej rodziny. Na odwiedzających czeka mnóstwo atrakcji: dla dzieci warsztaty, dla dorosłych pyszny brunch i winylowe brzmienia a na barze najlepsze owocowe koktajle.

5pop.jpg6pop.jpg3pop.jpg2pop.jpg4pop.jpg7pop.jpg1pop.jpg
Miapka Design to marka obecna na rynku od listopada 2015 roku, stworzona z myślą o najmłodszych, których wygoda jest dla mam bardzo ważna. Autorski pomysł i opatentowany wzór – zastosowany element kroczny to gwarancja komfortu: kurteczka nie podciąga się, nie odsłania plecków, niezależnie od tego w jakiej pozycji jest nasze dziecko, mając przy tym pełną swobodę ruchów. Miapkowe kurteczki cechuje wysoka jakość wykonania, dobry design oraz funkcjonalność. Produkt w 100% polski, wykonany z najwyższej jakości bawełny. Miapkowe kurteczki z elementem krocznym to zastrzeżony wzór przemysłowy poświadczony Świadectwem Rejestracji z Urzędu Patentowego RP. Dzianina z certyfikatem TEKSTYLIA GODNE ZAUFANIA OEKO-TEX 100 oraz BEZPIECZNY DLA DZIECKA.

logo_4cm_okragle.jpg

Miapka_popupstore_komunikatprasowy_23082016.pdf

pdf | 264 KB

colage_packshot_dziecko_3.png

MIAPKA & Nocne Dobra POP UP STORE.png

Powiązane artykuły
Idealna kurtka na jesień dla dziecka? Marka Miapka Design rozpoczyna sezon z nowością - zieloną parką wykonaną z materiału softshell.

temu

Jesień to jedna z najbardziej nieprzewidywalnych pór roku. Musimy liczyć się ze skokami temperatur, licznymi opadami deszczu, a nawet deszczu ze śniegiem. Nasze dzieci potrzebują zatem specjalnej ochrony. Na co powinniśmy zwracać uwagę wybierając kurteczkę na tę porę roku?
Wspólna szafa mamy i dziecka - stwórz podobne stylizacje na rodzinne spacery, prosto od Miapka Design!

temu

Identyczne stylizacje mamy i dziecka to modny ostatnio trend, ale także niezwykła zabawa dla maluchów, które mają okazję upodobnić się do swoich rodziców i poczuć się wyjątkowo.
Mamy patent na wiosenne spacery z dzieckiem!

temu

Nadeszła wiosna, a z nią doskonała okazja do rekreacyjnych spacerów z dzieckiem. Kurteczka z patentem marki Miapka Design pomoże Twojemu aktywnemu malcowi bawić się bez przeszkód na dworze, a ryzyko odkrytych pleców i ciągłego poprawiania ubranka w trakcie zabawy stanie się przeszłością.
IDEALNY PREZENT DLA DZIECI, KTÓRY PRZYPADNIE DO GUSTU TAKŻE RODZICOM - TYLKO OD MIAPKA DESIGN!

temu

Święta Bożego Narodzenia za pasem, w centrach handlowych witryny sklepowe zachęcają nas do kupowania rozmaitych prezentów. Na pierwszą gwiazdkę najbardziej czekają najmłodsi domownicy. Jak wybrać prezent, który będzie zarówno praktyczny, jak i trafi w gusta malucha przynosząc mu dużo radości i komfortu?

MĄDRE I KOMFORTOWE MACIERZYŃSTWO - 5 PORAD JAK BYĆ SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ, SZCZĘŚLIWEGO DZIECKA

Chcesz być mamą na medal, ale właściwie nie wiesz co to znaczy? Bliskie osoby, matki, babcie, przyjaciele mają inny pogląd na wychowanie Twojej pociechy? Jest kilka prostych zasad, dzięki którym zarówno Ty jak i Twoje dziecko będziecie szczęśliwsi. Oto one: